Теми без відповідей | Активні теми Сьогодні: 19 березня 2024, 05:15

Мова:
 Рада молодих вчених ІНЕМ: ФОРУМ НАУКОВЦІВ - Реєстрація 

Правила реєстрації та участі у форумі

 

Мета форуму – надати можливість молодим ученим України і зарубіжжя оперативно обмінюватись інформацією, яка стосується наукової діяльності та інших аспектів, пов’язаних з молодими науковцями.

 

Стиль спілкування на форумі

1. Мова повідомлень – українська (для іноземних громадян – англійська). Текст повинен бути чітко сформульованим, не містити помилок, суржику та інших відхилень від офіційного правопису.

2. При створенні тем, забезпечуйте їх чіткими заголовками, що містять достатньо інформації, щоб учасники форуму могли зрозуміти, про що конкретно тема.

3. Не створюйте нову тему, якщо розумієте, що Ваше питання могло стосуватися вже існуючих тем, і вже могло виникати в інших користувачів раніше. Спершу скористайтеся пошуком.

4. Не варто писати назву теми і текст в ній ВЕЛИКИМИ БУКВАМИ (якщо тільки це не абревіатура).

5. При відповіді не цитуйте увесь текст початкового повідомлення, а оберіть основний текст для цитати. За умови цитування кількох фраз – оформіть кожну фразу окремою цитатою і вкажіть Ваш коментар після неї.

6. Якщо Ви створили тему з описом проблеми і отримали певну кількість відповідей і рекомендацій, після того, як Ваше питання вирішиться, будь-ласка напишіть в цій темі, які рекомендації Вами були використані, і яким був результат.

 

Загальні положення і рекомендації

7. Для кращого візуального сприйняття користувачів рекомендуємо встановити в профілі користувача аватар (персональне зображення), який відображатиметься в кожному повідомленні цього користувача. Варто обрати унікальний аватар, а не копіювати його у іншого користувача, наприклад варто прикріпити у профілі фотографію учасника. Не варто вибирати аватари з агресивними чи не коректними зображеннями.

12. Правила форуму встановлює адміністрація, її рішення з усіх питань щодо нього є остаточними.

13. Будь-яку вимогу адміністратора або модератора щодо форуму потрібно виконувати, не вступаючи  у відкриту суперечку (Ви завжди маєте можливість написати адміністратору або модератору все, що Ви хочете йому сказати, в особистому повідомленні).

14. На форумі заборонено самомодерування, тобто коли учасник форуму, що не є модератором цього форуму, робить зауваження іншим учасникам. Робити зауваження – прерогатива тільки модераторів і адміністраторів. Якщо Ви вважаєте, що поведінка якогось учасника форуму є неприпустимою (неважливо, по відношенню до вас або по відношенню до когось іншого) – надішліть модератору посилання на повідомлення, що обурило Вас.

15. У будь-який момент адміністратори або модератори можуть редагувати, переносити та закривати (в деяких випадках – видаляти) будь-яку тему в будь-який час, якщо на це будуть причини.

16. На форумі заборонені:

- вихід від теми або обговорення будь-якої іншої теми, не пов'язаної з основною проблемою;

- реклама товарів і послуг, що не мають відношення до наукової тематики;

- масова розсилка будь-яких повідомлень (якщо хочете донести якусь важливу інформацію до усіх, звертайтеся до адміністрації!);

- засмічення форуму беззмістовними висловлюваннями;

- емоційні неаргументовані висловлювання, відносно яких у людей є різні думки, розпалювання суперечок, провокація учасників на порушення правил тощо;

- нецензурна лексика у будь-якій формі;

- політична агітація у будь-якому вигляді;

- пропаганда расизму, національної і релігійної нетерпимості, деструктивних сект, наркотиків;

- заклики до насильства;

- поширення свідомо неправдивої інформації;

- висловлювання, що суперечать загальнолюдській етиці тощо;

- створення одним користувачем декількох облікових записів (вони будуть видалені, разом з усіма їх повідомленнями!).

17. На форумі застосовується премодерація. Повідомлення, що порушують Правила, будуть видалені. Не слід сприймати зникнення своїх повідомлень наслідком технічного збою і розміщувати їх ще раз.

18. Порушники Правил каратимуться шляхом блокування доступу до форуму на термін, визначений адміністрацією. У разі суттєвих або систематичних порушень користувач блокуватиметься безстроково з повним видаленням усіх його повідомлень на форумі.

19. Адміністрація залишає за собою право вносити зміни і доповнення до цих Правил. Зміни набувають чинності відразу після розміщення їх на сайті. Якщо Ви користуєтеся сайтом після розміщення змінених правил, то Ви, відповідно, приймаєте їх.

20. Ви зобов’язані власноручно вносити свої особисті дані. За достовірність цих даних відповідальність несе тільки користувач, який їх вніс.

21. Ви погоджуєтесь, що уся інформація введена Вами буде зберігатись в базі даних. Хоча ця інформація не буде відкрита стороннім особам без Вашої згоди, а адміністрація не несе відповідальності за будь-які дії хакерів, які можуть призвести до несанкціонованого доступу до неї.

22. Тільки Ви несете відповідальність за можливі наслідки від використання або скачування матеріалів, що містяться на форумі. Адміністрація не несе жодної відповідальності за зміст повідомлень. Відповідальність за зміст повідомлення несе тільки їх автор.

23. Якщо Ви копіюєте у своєму повідомленні матеріали, автором яких Ви не є, то обов’язково вказуйте джерело. Якщо Ви копіюєте матеріали з нашого форуму на інший ресурс, то знову ж таки обов’язково вказуйте джерело. Копіювання матеріалів, що знаходяться в розділах з обмеженим доступом, без попереднього узгодження з адміністрацією заборонене.

 

Викладені Правила дають лише основні вимоги участі у форумі. Дотримуйтесь загальноприйнятих правил спілкування – поважайте себе і своїх співрозмовників!

 

Погоджуючись на умови реєстрації на форумі Ви даєте свою згоду на  перевірку та обробку внесених Вами особистих даних, і їх використання в межах чинного законодавства.






cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Color scheme by Colorize It. ColorizeIt.
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB